Χειροποίητα πλεκτά τσαντάκια

tsantaki1Χειροποίητα πλεκτά τσαντάκια

Τελευταία είναι της μόδας τα χειροποίητα πλεκτά τσαντάκια. Τα βλέπεις παντού – στη τηλεόραση, στις εκπομπές, στους δρόμους, στους διάσημους! Τι έχει κάνει όμως αυτά τα  -διαφορετικά- τσαντάκια να είναι τόσο δημοφιλής;

Τα πλεκτά τσαντάκια ξεχωρίζουν καθώς πρόκειται για μοναδικά κομμάτια, που φτιάχνονται όλα στο χέρι. Έτσι κάθε τσαντάκια είναι μοναδικό και διαφορετικό και κανένα δε μοιάζει με κανένα άλλο! Τα τσαντάκια είναι διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, μπορούν να έχουν αλυσίδες ή διαφορετικό κράτημα και επίσης υπάρχουν διάφοροι τύποι όπως τσαντάκι χεριού, τσάντα μεγάλη,κτλ.

Τα χειροποίητα τσαντάκια είναι κατάλληλα για κάθε εποχή του χρόνου – τόσο για άνοιξη, καλοκαίρι – όσο και για το χειμώνα. Κάθε εποχή έχει τα δικά της χρώματα και σχέδια για να ταιριάζουν αρμονικά.

Ποιά είναι όμως τα καλύτερα χειροποίητα πλεκτά τσαντάκια;

Τα χειροποίητα τσαντάκια MYA είναι πλεόν διαθέσιμα online! Πρόκειται για τα πλέον καλόγουστα χειροποίητα τσαντάκια με τις καλύτερες α’ ύλες και τα ωραιαότερα σχέδια. Τα τσαντάκια MYA θα τα βρείτε online στην νέα ιστοσελίδα της εταιρείας www.mya-bags.gr καθώς και σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να κάνετε τη παραγγελία σας διαδικτυακά και να παραλάβετε το προϊόν σας σε 1-3 ημέρες με αντικαταβολή, στο χώρο σας!

Γιατί ξεχωρίζουν τα τσαντάκια MYA; 

Τα τσαντάκια MYA ξεχωρίζουν για την άριστη συνολική τους ποιότητα που είναι αποτέλεσμα των ξεχωριστών α’ υλών που χρησιμοποιούνται στη παραγωγή. Όλη η διαδικασία της παραγωγής – από το πλέξιμο εως τη τελική συναρμολόγηση – γίνεται στο χέρι. Αυτό κάνει τα τσαντάκια MYA να είναι ξεχωριστά και διαφορετικά το ένα με το άλλο!

Δείτε τη πλήρη γκάμα της εταιρείας MYA στο website τους . Προλάβετε γιατί τα τσαντάκια μόλις γίνονται διαθέσιμα, τελειώνουν αμέσως!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *