Πως να φτιάξετε μια ιστοσελίδα άμεσα και γρήγορα

Πως να φτιάξετε μια ιστοσελίδα άμεσα και γρήγορα

Πλέον, στην εποχή της τεχνολογίας, ο κάθε ιδιώτης αλλά και η κάθε επιχείρηση – μικρή ή μεγάλη, χρειάζεται την διαδικτυακή της παρουσία – την δική της ιστοσελίδα που θα προβάλλει όλες εκείνες τις σημαντικές πληροφορίες για την εταιρεία, το προφίλ της και τα προϊόντα της 24 ώρες το 24ωρο σε όλο τον κόσμο.

Η ιστοσελίδα αποτελεί την βιτρίνα της κάθε εταιρείας στον έξω κόσμο – στο διαδίκτυο. Ένα μέρος που είναι προσβάσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Πως όμως γίνετε να φτιαχτεί μια ιστοσελίδα;

Μια ιστοσελίδα μπορεί να φτιαχτεί είτε από κάποιον επαγγελματία και γνώστη του web design είτε να την φτιάξετε μόνοι σας, με απλά βήματα που θα αναλύσουμε σ’αυτό το post.

Κατ’αρχη, για να έχετε την δική σας ιστοσελίδα χρειάζεστε να κατοχυρώσετε το domain σας μαζί με χώρο φιλοξενίας. Σας προτείνουμε κάποια ελληνική εταιρεία και απ’οσες έχουμε δοκιμάσει, σας συστήνουμε την TopHost . Πρόκειται για μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται για χρόνια στις υπηρεσίες διαδικτύου και στο web hosting. Έχει χιλιάδες πελάτες απ’ολο τον κόσμο και εξυπηρετεί εκατομμύρια επισκέπτες στους servers της κάθε μέρα.

Έτσι, αφού επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της TopHost, προχωράτε με το επόμενο βήμα που είναι η παραγγελία του πακέτου φιλοξενίας σας. Σας προτείνουμε για αρχή το πακέτο “Economy” το οποίο προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο για την ιστοσελίδα σας, τις εικόνες σας και τα αρχεία σας – έτσι δεν θα έχετε να ανησυχήσετε για τα όρια του λογαριασμού σας!

Αφού κάνετε την παραγγελία του web hosting σας, θα κατοχυρώσετε μαζί και το domain name – αυτό θα είναι το όνομά σας στο διαδίκτυο, δηλαδή onomaetaireias.gr

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία και έχετε τακτοποιήσει την πληρωμή, θα λάβετε τα στοιχεία εισόδου για το control panel Plesk.

Συνδεθείτε στο Plesk και μέσα στον πίνακα ελέγχου υπάρχει η επιλογή “Sitebuilder”. Αμέσως ανοίγει μια online εφαρμογή που σας καθοδηγεί βήμα-βήμα στην δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Ο αναλυτικός οδηγός είναι δίπλα σας και σας προτείνει την εισαγωγή εικόνων, τα διάφορα template για να επιλέξετε, τις φόρμες επικοινωνίας, κτλ. Με ελάχιστο χρόνο – περίπου 2 ώρες για τον πιο άπειρο χρήστη- και με χωρίς καθόλου κόστος(μόνο το πακέτο φιλοξενίας) έχετε άμεσα και εύκολα την πρώτη σας διαδικτυακή παρουσία!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *