Πως να αγοράσετε ένα φόρεμα για μια γυναίκα

Πως να αγοράσετε ένα φόρεμα για μια γυναίκα

Όταν αγοράζετε βραδινά φορέματα για γυναίκες θα πρέπει να πάρετε μια σειρά από παράγοντες υπόψη. Κυρίως το σώμα μιας γυναίκας καθορίζει το ύφος και το στυλ του φορέματος που πρέπει να φορεθεί και της πηγαίνει περισσότερο.
Όταν αγοράζουμε γυναικεία φορέματα ο στόχος θα πρέπει να είναι το φόρεμα να αγκαλιάζει και να συμπληρώνει το σώμα. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό και σίγουρα θα αγοράσετε το καλύτερο βραδινό φόρεμα για γυναίκα!

Αναδείξτε τα καλύτερα σημεία της γυναίκας:

Όταν αγοράζετε ένα καλό ρούχο και ειδικά ένα καλό βραδινό φόρεμα, θα πρέπει να προσέχετε αυτό το ρούχο να αναδεικνύει τα προσόντα της γυναίκας που θα το βάλει. Έτσι εαν π.χ. η γυναίκα έχει μακριά πόδια θα πρέπει το φόρεμα να τα αναδεικνύει. Αν τα χέρια είναι κοντά ή έχει μια ελκυστική λαιμοκοψή, θα πρέπει να δείτε για ένα φόρεμα που να αναδεικνύει αυτά τα στοιχεία.

Όπως στο πρώτο βήμα αναδεικνύουμε τα πλεονεκτήματα της γυναίκας, έτσι στο δεύτερο βήμα προσπαθούμε να κρύψουμε την όποια ατέλεια υπάρχει και τα μη ελκυστικά χαρακτηριστικά της.
Μακριά βραδυνά φορέματα κρύβουν μερικά κιλά παραπάνω ή μεγάλα πόδια, για παράδειγμα.

Ρυθμίστε το ύψος μιας γυναίκας, ανάλογα με το φόρεμα!

Ένα μακρύ φόρεμα, κάνει μια γυναίκα να φαίνεται πιο κοντή απ’οτι πραγματικά είναι ενώ ένα κοντό φόρεμα που σταματάει πάνω από τα γόνατα, αναδεικύοντας τα πόδια, ψηλώνει την γυναίκα!
Ακόμα, ένα βραδυνό φόρεμα με ίδιο χρώμα χωρίς σχέδια, επιμηκύνει το γυναικείο σώμα σε αντίθεση με φορέματα με σχέδια και εικόνες.

Διαλέξτε ένα κατάλληλο φόρεμα:

Επιλέξτε ένα φόρεμα που είναι κατάλληλο για την ηλικία της γυναίκας. Οι νέες και μοντέρνες γυναίκες μπορούν και αντέχουν να φοράνε στενά και μικρότερα – πιο κοντά φορέματα. Οι μεγαλύτερες γυναίκες όμως θέλουν ένα μακρύ φόρεμα, πιο κάτω από το γόνατο και ανάλαφρο να μην τις στενεύει.
Τα σχέδια και τα έντονα χρώματα προτείνονται μόνο για νεαρές γυναίκες

Αγορά φορέματος με βάση τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας:

Δείτε το χρώμα των μαλλιών και του δέρματος όταν αγοράζετε ένα βραδινό φόρεμα γι’αυτήν. Για σκούρο δέρμα και μαλλιά προτείνετε καλύτερα ένα πολύχρωμο φόρεμα για να κάνει αντίθεση. Αντίθετα ξανθιές και ανοιχτές σε χρώμα, καλύτερη επιλογή είναι τα πιο σκούρα χρώματα.

Ταιριάξτε το φόρεμα με την προσωπικότητα της γυναίκας που προορίζεται:

Μια σοβαρή γυναίκα είναι η κατάλληλη για ένα συντηρητικό φόρεμα. Αντιθέτως μια χαλαρή γυναίκα θα φορέσει ένα πιο casual πολύχρωμο φόρεμα που θα έχει έντονα χρώματα και διασκεδαστικά στοιχεία.

Τελευταία -και πιο σημαντική λεπτομέρεια- : Θυμηθείτε ότι σε μερικές γυναίκες απλά δεν αρέσουν τα φορέματα:-)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *