Αγορά φθηνών παιδικών ρούχων

Αγορά φθηνών παιδικών ρούχων

Το να αγοράζεις παιδικά ρούχα για τα μικρά αξιαγάπητα και καταπληκτικά πλάσματα, είναι ίσως το καλύτερο πράγμα στον κόσμο! Τα μωρά όμως έχουν 5 φορές πιο ευαίσθητο δέρμα από έναν ενήλικα και έτσι χρειάζονται μια επιπλέον φροντίδα στα παιδικά ρούχα που φοράνε και τους αγοράζουμε. Εαν είστε σε αναζήτηση παιδικών ρούχων και σας έχει πιάσει το άγχος, διαβάστε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό και είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσει! Υπάρχουν πολλοί γονείς που ανησυχούν, οπότε σίγουρα δεν είστε οι μόνοι!

Πολλές φορές οι γονείς όταν για πρώτη φορά γίνονται γονείς ανησυχούν και βρίσκονται σε σύγχυση από το άγχος τους, όσον αφορά την αγορά των παιδικών ρούχων. Όμως όπως προείπαμε, το να αγοράζεις παιδικά ρούχα είναι ίσως ένα απο τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο που μπορείς να κάνεις! Πάμε όμως να δούμε μερικές συμβουλές:

Δώστε προτεραιότητα στο ύφασμα

Υπάρχουν ποικιλίες και ποικιλίες υφασμάτων για τα παιδικά ρούχα. Πάντα να έχετε κατά νου το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, οπότε και η αγορά των ρούχων να είναι όσο το δυνατόν ποιο ποιοτική. Να βλέπετε πάντα τα υφάσματα να είναι μαλακά για να μην βλάψουν το δέρμα του μωρού σας. Να προτιμάτε τα βαμβακερά υφάσματα.

Άνετα ρούχα

Πάντα να αγοράζετε άνετα ρούχα για το παιδί σας. Αποφύγετε σκληρά ρούχα ή άσχημες ποιότητες που θα στενεύουν το μωρό σας.

Αγορά παδικών ρούχων ανάλογα με τον καιρό

Τα μωρά αισθάνονται πιο δυνατά τις διάφορες αλλαγές στον καιρό. Έτσι ακόμα και λίγο ζέστη ή λίγο κρύο περισσότερα θα κάνει το μωρό σας να κλαίει και εσάς να ψάχνετε τον λόγο. Αγοράστε παιδικά ρούχα ανάλογα τον καιρό – πιο λεπτά για το καλοκαίρι – πιο ζεστά για τον χειμώνα.

Μέγεθος

Τα μωρά μεγαλώνουν με δαιμονιώδες ρυθμό και έτσι ένα ρούχο που τώρα είναι στα μέτρα του, σε 4-5 μήνες θα είναι στενό. Έτσι, πάντα να αγοράζετε ένα με δυο μεγέθη μεγαλύτερα από το κανονικό μέγεθος . Θα εξασφαλίζετε και ότι είναι άνετα τα ρούχα και ότι θα φορεθούν για περισσότερο διάστημα!

Τι να μην κάνετε:

Αποφύγετε ρούχα με επιπλέον κουμπιά ή φερμουάρ. Τα μωρά μπορεί να καταπιούν κατά λάθος τα κουμπιά. Για τα καλοκαιρινά προτιμήστε tshirt με ανοιχτό λαιμό χωρίς κουμπιά.

Μην αγοράζετε ακριβά μοντέρνα ρούχα

Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε ακριβά μοντέρνα ρούχα – σε 6 μήνες θα είναι άχρηστα στην πίσω άκρη της ντουλάπας του. Επίσης, τα μωρά λερώνουν το ένα ρούχο μετά το άλλο και μερικές φορές οι λεκέδες τα κάνουν κατευθείαν κατάλληλα για τον κάδο των σκουπιδιών.
Λάβετε ακόμα υποψιν:

Αγοράστε ήπια και ελαφριά χρώματα για ένα νεογέννητο μωρό
Επιλέξτε ύφασμα που δεν θα προβληματίσει το μωρό σας στην αναπνοή του.
Εαν το μωρό σας κλαίει μετά την αγορά των καινούργιων παιδικών ρούχων, εξασφαλίστε ότι δεν το σφίγγουν πουθενά!
Μην αγοράζετε στενά ρούχα – σε μερικούς μήνες θα είναι άχρηστα!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *